Πακέτα μεταπωλητών

Τα πακέτα μεταπωλητών που προσφέρουμε είναι σχεδιασμένα για πελάτες που θέλουν να ξεκινήσουν την δική τους επιχείρηση παροχής φιλοξενίας στο διαδίκτυο ή θέλουν να αναβαθμίσουν τις υπάρχουσες υπηρεσίες τους.

Ειδικευόμαστε στην στήριξη και οργάνωση μικρών εταιρειών παροχής φιλοξενίας στο διαδίκτυο, συμβάλλοντας στην ανάπτυξή τους.

Τα προγράμματα μεταπωλητών επιτρέπουν φιλοξενία απεριορίστου αριθμού ονομάτων (domain names) και να καθορισμό προσωπικής οικονομικής πολιτικής.

Λειτουργείτε ως πλήρως ανεξάρτητη εταιρεία παροχής φιλοξενίας ιστοχώρων χωρίς να αναφέρεται η μεταπώληση υπηρεσιών της ez4u. Έτσι, εστιάζετε στην προώθηση της επιχείρησής σας, αφήνοντας τη διαχείριση όλων των υπολοίπων σε εμάς.

Παρέχουμε προσωπικούς εξυπηρετητές ονοματοδοσίας (nameservers) και δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς σε δικό σας dedicated διακομιστή, προσαρμοζόμενοι στις απαιτήσεις της εταιρίας σας. Άλλωστε, στηρίζουμε σε κάθε περίπτωση τους συνεργάτες μας.

Κάθε πακέτο μεταπωλητών περιλαμβάνει το Plesk control panel και ΔΩΡΕΑΝ λογιστικό λογισμικό για τη διαχείριση των πελατών και της οικονομικής πολιτικής σας.

Bronze* Silver* Gold* Platinum* Ultimate*
Χώρος στο δίσκο 5 GB 10 GB 25 GB 50 GB 100 GB
Bandwidth Απεριόριστο Απεριόριστο Απεριόριστο Απεριόριστο Απεριόριστο
Domain Names Απεριόριστα Απεριόριστα Απεριόριστα Απεριόριστα Απεριόριστα
Τιμή ανά Μήνα 20,8€ 37,9€ 53,7€ 73€ 117€
Order Now Order Now Order Now Order Now Order Now
* Τα πακέτα μεταπωλητών σας προσφέρουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε απεριόριστο αριθμό πελατών και να μεταπωλήσετε τις υπηρεσίες σας μαζικά, σαν να ήταν δικός σας ο server.

ez4uhosting partners