Βοηθητικοί οδηγοί flash

Πρόκειται για μια πρόσθετη υπηρεσία υποστήριξης, η οποία δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των χρηστών μας. Οι βοηθητικοί αυτοί οδηγοί παρουσιάζουν μέσω video τρόπους χρήσης λογισμικού, προγραμμάτων, εφαρμογών και γενικότερα υπηρεσιών σχετικών με την ιστοσελίδα μας. Βασίζονται σε flash και φορτώνονται αυτόματα στον browser σας με ένα κλικ. Έτσι, σας παρέχεται ολοκληρωμένη και πάνω από όλα άμεση στήριξη σε εικονικό περιβάλλον, έτσι ώστε να είναι απόλυτα κατανοητή.

Από πού μπορώ να τους προμηθευτώ;

Σε περίπτωση, που επιθυμείτε να προσθέσετε κι εσείς τους συγκεκριμένους οδηγούς στη δική σας ιστοσελίδα, για να βοηθήσετε τους χρήστες σας, μπορείτε να τους προμηθευτείτε από εδώ. Θυμηθείτε, ότι δε θα λάβετε την έκπτωση, εάν αγοράσετε κατευθείαν από το DemoWolf.com.

demowolf

Προσφέρετε εγγυήσεις;

Βεβαίως. Κάθε αγορά βοηθητικών οδηγών από το DemoWolf προστατεύεται από τις ακόλουθες εγγυήσεις: Price Protection Guarantee (τιμής), Version Protection Guarantee (έκδοσης), Returning Customer Guarantee (επιστροφής). Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις εγγυήσεις DemoWolf, παρακαλούμε επισκεφθείτε την σελίδα Εγγυήσεων.

Τι ακριβώς λαμβάνω;

Το λογότυπο που εμφανίζεται στην demo εκδοχή των βοηθητικών οδηγών αντικαθίσταται με το δικό σας λογότυπο, το οποίο θα πρέπει να μας αποστέλλετε. Το λογότυπο σας θα εμφανίζεται στην αρχή και στο τέλος κάθε οδηγού. Το λογότυπο της δικής μας εταιρίας δεν θα εμφανίζετε πουθενά. Το λογότυπό σας δε θα πρέπει να είναι μεγαλύτερο από 600px (πλάτος) x 280px (υψος) και σε GIF ή JPG format.

Γιατί να προτιμήσουμε την ez4u έναντι του demowolf.com;

Η ez4u είναι εξουσιοδοτημένος μεταπωλητής του demowolf. Έχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε έκπτωση 10% από τις τιμές του DemoWolf's!;

Πόσος χρόνος χρειάζεται;

Αμέσως μόλις πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας, ανοίγετε ένα ticket το οποίο να περιέχει τον αριθμό παραγγελίας και το λογότυπο σας. Στη συνέχεια θα διαβιβάσουμε την παραγγελία στο DemoWolf. Συνήθως, οι παραγγελίες ολοκληρώνονται εντός 24-48 ωρών από την παραλαβή του λογότυπου.

Όνομα εταιρίας ή / και URL

Είναι σημαντικό να εμφανίζεται το όνομα της εταιρείας σας ή / και το URL στο λογότυπό σας. Αν δεν είναι, τότε θα πρέπει να προσθέσετε το όνομα της εταιρείας σας (ή URL) κάτω από το λογότυπό σας. Δεν παρέχουμε οδηγούς που δε διαθέτουν εμπορικό σήμα.

Που να αποστείλετε το λογότυπό σας

Αποστείλετέ μας το λογότυπό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση tutorials@ez4u.gr ως συνημμένο αρχείο. Διαφορετικά, μπορείτε να μας στείλετε ένα σύνδεσμο, έτσι ώστε να κατεβάσουμε το λογότυπό σας από το δικό σας διακομιστή.


Για περαιτέρω πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση tutorials@ez4u.gr