Προφίλ εταιρίας

Στην ez4u προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φιλοξενίας (web & email hosting) και καταχώρησης ονομάτων (domain names), servers dedicated και VPS, πιστοποιητικά ασφαλείας (SSL), καθώς και πακέτα μεταπώλησης για τη συγκρότηση της δικής σας εταιρίας hosting.

Απευθυνόμαστε σε ιδιώτες, επιχειρήσεις, κυβερνητικούς ή μη οργανισμούς και φορείς διεθνώς.

Κατανοούμε τις ανάγκες σας

Από την σύσταση της εταιρίας το 2004 κατανοούμε και στηρίζουμε τους πελάτες μας, συνδράμοντας στην ανάπτυξη της επιχείρησής τους.

Γρήγορες, αξιόπιστες και οικονομικά προσιτές υπηρεσίες φιλοξενίας

Οι server μας παρακολουθούνται και ελέγχονται διαρκώς από τους τεχνικούς μας για οποιαδήποτε ασυνήθιστη δραστηριότητα. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα άμεσης ανταπόκρισης και λύσης οποιουδήποτε πιθανού προβλήματος προκύψει.

Προσφέρουμε ασφαλείς και αξιόπιστες υπηρεσίες φιλοξενίας διακομιστών σε datacenters υψηλών προδιαγραφών. Οι υπηρεσίες μας είναι απόλυτα ευέλικτες και προσαρμόζονται στις δικές σας ανάγκες.

Το χαμηλό κόστος σε συνδυασμό με την ταχύτητα και την αξιοπιστία, που χαρακτηρίζουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας, δίνει το πλεονέκτημα στην ez4u έναντι των ανταγωνιστών της.

Η διάφορα μας έγκειται στο ότι οι ανταγωνιστές μας χρησιμοποιούν για λόγους οικονομίας ένα μοναδικό server. Αυτό συνεπάγεται, ότι πιθανότατα βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση από εσάς. Στην ez4u σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε όχι μόνο το διακομιστή σας, αλλά και το data center σας.

Παρέχουμε:

  • Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών με πλήρως καταρτισμένο προσωπικό
  • Εγγύηση λειτουργίας ιστοτόπου (uptime guarantee)
  • Πλήρη και άκρως λειτουργικά εργαλεία διαχείρισης (administration tools)
  • Λήψη αντιγράφων ασφαλείας (backups) για κάθε πακέτο
  • Αξιόπιστες υπηρεσίες

Περιβαλλοντική συνείδηση

Έχοντας πλήρη συνείδηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων της ενεργειακής μας κατανάλωσης, λαμβάνουμε ενεργά μέτρα, έτσι ώστε όλα τα datacenters, με τα οποία συνεργαζόμαστε, να έχουν μηδενικές εκπομπές άνθρακα.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Στόχος μας είναι να καλύπτουμε απόλυτα τις απαιτήσεις των πελατών και συνεργατών μας. Μπορούμε να σας διασφαλίσουμε ότι θα λαμβάνετε αξιόπιστες υπηρεσίες φιλοξενίας, άρτια τεχνική και επαγγελματική υποστήριξη. Σε όλους τους πελάτες μας παρέχουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 45 ημερών, εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν μείνουν ικανοποιημένοι απο τις υπηρεσίες μας.


Με εκτίμηση,
ez4u Hosting Department.